Megjelent a Gyógynövény-kalauzunk!

Terepi gyógynövény-kalauz az Alsó-Tisza völgybe című kiadványunk második, bővített kiadása ITT RENDELHETŐ. A Gyógynövénykalauz persze más  térségben is használható, de elsősorban az itt jellemző gyógynövényeket ismerteti meg az olvasóval a gyakorlati használat szempontjából. Ezt a kis könyvecskét bármikor magaddal viheted túrázás, séta közben, utadon segíteni fog a hasznos  gyógynövények megtalálásában, és az otthoni felhasználási lehetőségekben. Bemutatjuk, hogy egészségmegőrzési, gyógyászati céllal milyen sokféleképp hasznosíthatjuk az adott növényt, akár belsőleg, akár külsőleg, valamint hogy ehhez mikor javasolt gyűjtenünk a növényt a legmagasabb hatóanyag-tartalom érdekében. Ezen túl megismerkedhetünk a minket mindenhol körülvevő, hétköznapinak hitt vadon termő gyógynövényekkel étkezés céljából is. Szedési naptár, betegségek szerinti útmutató is tartozik a könyvhöz.

Minden tárgyalt növényhez, amit érdemes lehet így tárolni, befőttesüvegre tehető matrica tartozik, amelyek segítségével kialakíthatjuk tetszetős otthoni patikánkat, gyógynövény-tárunkat. 

A kiadvány kedvezményesen megrendelhető tőlünk a www.facebook.com/korte.egyesulet, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címen.

Részletesebb leírást ebben a cikkben olvashattok: 
http://hajraegeszseg.hu/cikk/2016-05-04/konyvajanlo-praktikus-gyogynoveny-kalauz

Puhafedeles, színes belső borító fotókkal, 64 oldal + 50 matrica befőttesüvegekre. 210x150 mm

Ára: 2000 Ft 

Átvételi lehetőség: Szegeden, vagy postán 700 Ft postaköltséggel. Három (egyforma vagy különböző) könyv rendelése esetén postaköltséget nem számolunk fel belföldön.

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair