A Szívesség-kör működése

A fogyasztói társadalom életvitele,ellátórendszere mind egészségtelenebb, elidegenedő, szélsőségesebb anyagi helyzetű családokat produkál. Célunk egy legalább 100 együttműködő családból álló közösség létrehozása, mely a falusi életmód értékőrző szemléletét ötvözi újszerű környezet- és egészségvédelmi szempontokkal.

A falu hagyományos szellemiségének jegyében emberközeli, hiteles személyes kapcsolatokra építő programmal erősítjük a szociális hálót (integráció), közelítünk az önellátó; életmód felé.

 

Az életre hívott Szívesség-kör eszközök és szabad kapacitás baráti cseréjét valósítja meg webes felület támogatásával.Ezzel közösséget épít, mely stabilabb hátteret ad minden tagjának; segít felülírni a nagy ökológiai lábnyomú fogyasztói életmódot. Eszközök kölcsönzéses használata, Szívesség-kör létrehozása, kapcsolatrendszer kiépítése embertől emberig. A rendszer méltányosságát, fenntarthatóságát a suska alapú elszámolás biztosítja.

A szívességek felajánlása e-mailben történhet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   címre vagy üzenetként jelen honlapon keresztül. A Suska-kör felületeit is használjuk.

  Szívesség-kör a gyakorlatban

A Szivességkör használatának csak a fantáziánk szab határt. Eszközök egészséges élelmiszerek házi feldolgozásához, elkészítéséhez, közösségi összejövetelekhez. Egy fórum az egymás közelében lakóknak, amely lehetővé teszi használt bútorok, ruhák, eszközök csere-beréjét. Felajánlhatók, cserélhetők szolgáltatások is. A Szivesség-kör bizalmi alapon szerveződik. Segítjük a közösséget, mindenki a saját lehetőségei és ötletei alapján, egyensúlyra törekedve. A szivességek nyújtása és kérése között egyensúlyt tartani a suska-alapú elszámolás segít. A szegedi suska-kör befogadott bennünket, várják regisztrációinkat ők is. 

 

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair