A Szívesség-kör működése

A fogyasztói társadalom életvitele,ellátórendszere mind egészségtelenebb, elidegenedő, szélsőségesebb anyagi helyzetű családokat produkál. Célunk egy legalább 100 együttműködő családból álló közösség létrehozása, mely a falusi életmód értékőrző szemléletét ötvözi újszerű környezet- és egészségvédelmi szempontokkal.

A falu hagyományos szellemiségének jegyében emberközeli, hiteles személyes kapcsolatokra építő programmal erősítjük a szociális hálót (integráció), közelítünk az önellátó; életmód felé.

Bővebben...

Közösséget kovácsolt a "Falu a városban" program

A Falu a városbanprogram kibontakozásával láthatóan sikerült új szintre emelni a közösségi együttműködést Szegeden. Egymásra találtak a hasonló célokért dolgozó kezdeményezések, s szorosan együttműködve szervezettebb, életképes modellt képesek mutatni azoknak, akik emberközelibb, környezetbarát, egészséges szokásokkal szeretnék élni az életüket. 

Reggel fél 8-kor egy friss nyírfalével teli palack kerül kis szatyorban a kapu belső kilincsére. Mint valamikor a tejes ember, úgy hordja szét a barátoknak, ismerősöknek a nyírfa jótékony hatású nedvét Mészáros Attila, aki fáit maga csapolja meg a rövid tavaszi nyírfalé-szezonban.

Bővebben...

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair