Sugallatok könyve - Második, átdolgozott kiadás

ITT RENDELHETŐ!
Ez a könyv nem vesztegeti az idődet. Rövid, érthető, egységes Szintézisben jeleníti meg a Benned is élő tudást, majd az érzések nyelvén elvezet valódi önmagadhoz, megmutatva, ki vagy valójában és milyenné válhatsz saját fényedet követve.

   Majdnem minden fejezete három rétegből áll, így egyszerre szól elmédhez, szívedhez-lelkedhez, s a teljességedhez. Mind a három Te magad vagy. A könyv segít eltörölni a nem létező határokat, újszerű látásmóddal és eszközökkel segít helyreállítani Benned az Egységet. Az emberiség egész életét átformáló, megkerülhetetlen sugallatokat közvetít annak valódi történetéről, múltjáról és jövőjéről. Összekapcsol magasabb éneddel, hogy megélhesd az új korszak valóságát, immár teljes, korlátlanul boldog önmagaddal, kozmikus tudatú emberként.

 A válaszok első rétege elsősorban azoknak segít, akik elméjükből kiindulva tesznek fel igazán fontos kérdéseket nyitott, érdeklődő emberként.

A második réteg a haladó útkeresőknek szól, akik szeretnék spirituális tudásukat magasabb szintre emelni.

A harmadik réteg forrása a Teljesség, mely mindezeken felül új nézőpontot ad egész létezésünknek, messze túl a lélek látásmódján, soha nem látott távlatokat mutatva meg. 

A Szintézis az új korszak elementáris erejű üzenete, mely nemcsak minden lényeges kognitív, spirituális és isteni tudásunk szintézisét jelenti, hanem önmagunk Egységbe rendezését, a teljes önvalónkra emlékezést is egyben, ami maga a megvilágosodás.

Második, átdolgozott kiadás

Keménykötés, 142 oldal, 215x155 mm

Ára: 2990 Ft 

ITT RENDELHETŐ!


Átvételi lehetőség: Szegeden a kiadótól, vagy postázva 750 Ft postaköltséggel. Három (egyforma vagy különböző) könyv rendelése esetén ingyenesen postázunk belföldön.

 

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair