Erdőfürdő - szellemi és energetikai felfrissülés a természetben

"A világ minden táján egyre többen erdőfürdőznek,
hogy újra megtalálják a kapcsolatot a Természettel,
és megszabaduljanak a mindennapi stressztől."
                /M. Amos Clifford/

Szívesen megerősítenéd a kapcsolatot a Természettel... és Önmagaddal?
Tapasztalnád a Erdő stresszoldó hatását?
Vagy csak élveznéd csoportban a természetben átélhető
 békét, harmóniát és nyugalmat?
... akár családi vagy baráti körben?

Akkor az Erdőfürdőt Neked találták ki!

Szegeden és Szabadkán kétheti váltásban, vasárnap délutánonként 
két órás Erdőfürdőt vezetek.

 DÍJMENTES minden először Erdőfürdőzőnek,
minden gyermeknek,
és minden háziállatnak is!

Időpontok, bővebb információk és jelentkezés e kérdőíven találhatóak:
https://goo.gl/forms/eU10iajku5kONDkq2  

Várjuk a jelentkezésed, a találkozást és a közös Erdőfürdőzést!

Bánvölgyi Helga

szervező

Kapcsolatunk Földanyával

Az elme szintjén Földanya élettelen sárgolyónak tűnhet. A modern közgazdaságtan úgy próbálja értékét mérhetővé tenni az elme számára, hogy számszerűsíti az „ökológiai szolgáltatások” árát. Mennyit ér az, hogy a méhek beporozzák a fák virágait? Mennyit ér az esővíz négyzetméterenként? Ezek ma már nem költői kérdések, a szakemberek komoly számításokat végeznek ennek kapcsán. Ez a példa jól jelzi, hogy az elmét követve a modern emberiség irányt tévesztett. De ezúttal is beláthatjuk, hogy az elmének is át kellene látnia saját elemző logikáját követve az összefüggéseket.

Bővebben...

Képeslapok otthonról - A tanítások esszenciája

ITT RENDELHETŐ!

A Sugallatok órája előadássorozat első nyolc évadjának több mint nyolcvan különböző, eddig nem publikált előadásából válogat a kötet, kiegészítendő a Sugallatok könyve üzeneteit egy könnyedebb, lazább formában.

Levelet kapni otthonról jó érzés. A könyvben rövid képeslapokat olvashatunk, melyek a lélek valódi otthonából, egy másik dimenzióból érkező üzeneteket tartalmaznak. Hátrahagyhatjuk a bennünket korlátozó hiedelmeket, a nevelésünk során kapott programokat és a kétségeinket. Ezek az üzenetek önnön nagyszerűségünkre, Teljes Énünk isteni eredetére, a létezés valódi boldogságára emlékeztetnek bennünket – ha mi is megengedjük.

Az üzenetek a könyvet felütve bármilyen sorrendben olvashatók, szerkesztésük rendje nem elsősorban az elmének szól. Használjuk intuitíven a könyvet, így a képeslapokon kapcsolódást találhatunk egy-egy bennünket foglalkoztató kérdéshez, s gyakorlatias módszerek formájában kaphatunk segítséget az élet legkülönbözőbb területein.

Elég, ha naponta csak néhány oldalt olvasunk el. Az üzeneteken át valódi otthonunk szeretetteljes energiáira, számunkra újszerű, teljesebb látásmódjára tudunk ráhangolódni.

Folytatódhat az utazás, mely befelé vezet. A könyv ehhez csak útjelzőket ad; hagyatkozzunk a bensőnkben felbukkanó megérzésekre.

A sugallatok ott vannak Benned is. Magadhoz engedheted őket. Rajtad áll, hiszen meghatározza az életedet az, hogy mi a Te igazságod.

Keménytáblás kötés, 170 oldal, 215x155mm

Ára: 2650 Ft

Átvételi lehetőség: Szegeden, vagy postán 750 Ft postaköltséggel. Három (egyforma vagy különböző) könyv rendelése esetén postaköltséget nem számolunk fel belföldön.

ITT RENDELHETŐ!

 

Sugallatok könyve - Második, átdolgozott kiadás

ITT RENDELHETŐ!
Ez a könyv nem vesztegeti az idődet. Rövid, érthető, egységes Szintézisben jeleníti meg a Benned is élő tudást, majd az érzések nyelvén elvezet valódi önmagadhoz, megmutatva, ki vagy valójában és milyenné válhatsz saját fényedet követve.

   Majdnem minden fejezete három rétegből áll, így egyszerre szól elmédhez, szívedhez-lelkedhez, s a teljességedhez. Mind a három Te magad vagy. A könyv segít eltörölni a nem létező határokat, újszerű látásmóddal és eszközökkel segít helyreállítani Benned az Egységet. Az emberiség egész életét átformáló, megkerülhetetlen sugallatokat közvetít annak valódi történetéről, múltjáról és jövőjéről. Összekapcsol magasabb éneddel, hogy megélhesd az új korszak valóságát, immár teljes, korlátlanul boldog önmagaddal, kozmikus tudatú emberként.

 A válaszok első rétege elsősorban azoknak segít, akik elméjükből kiindulva tesznek fel igazán fontos kérdéseket nyitott, érdeklődő emberként.

A második réteg a haladó útkeresőknek szól, akik szeretnék spirituális tudásukat magasabb szintre emelni.

A harmadik réteg forrása a Teljesség, mely mindezeken felül új nézőpontot ad egész létezésünknek, messze túl a lélek látásmódján, soha nem látott távlatokat mutatva meg. 

A Szintézis az új korszak elementáris erejű üzenete, mely nemcsak minden lényeges kognitív, spirituális és isteni tudásunk szintézisét jelenti, hanem önmagunk Egységbe rendezését, a teljes önvalónkra emlékezést is egyben, ami maga a megvilágosodás.

Második, átdolgozott kiadás

Keménykötés, 142 oldal, 215x155 mm

Ára: 2990 Ft 

ITT RENDELHETŐ!


Átvételi lehetőség: Szegeden a kiadótól, vagy postázva 750 Ft postaköltséggel. Három (egyforma vagy különböző) könyv rendelése esetén ingyenesen postázunk belföldön.

 

Terápia és tanácsadás a jobb életért

Ha úgy érzed, nem találod a kiutat, vagy nem tudsz dönteni, ha párkapcsolati problémákkal küzdesz és segítséget szeretnél, szeretnétek, akkor jó helyen jársz! Egyesületünk szolgáltatási körében működik a Lélekolvasó Terápiás és Műhely. Ábrahám Adrienn vagyok, s most új helyszínen, otthonos és elegáns környezetben várlak benneteket barátságos tanácsadásomon Szegeden, a József Attila sgt. 37. szám alatt -

* Lelki terápa és életvezetési tanácsadás
* Párkapcsolati, házassági tanácsadás, párterápia
* Házasság előtti tanácsadás

szolgáltatásokkal, keress bizalommal!
Részleteket találsz a www.lelekolvaso.hu weboldalon, valamint a www.facebook.com/lelekolvaso oldalon. 

Teljesen természetes, hogy néha segítségre van szükségünk az életünk során bizonyos élethelyzetekben, ha valamit nem tudunk egyedül megoldani, ha elakadtunk, vagy kétségek, aggodalmak nehezítik életünket. Megragadni a lehetőséget, és tanácsot kérni - ez nem gyengeséget jelent, hanem éppen ellenkezőleg: ez már egy komoly és tiszteletreméltó lépés, ami azt jelenti, hogy szeretnénk tenni valamit önmagunkért. Vajon miért van az, hogy néha nem tudjuk egyedül megoldani a dolgokat, és másvalaki segítsége révén lépünk előre? Egy másik ember, szakember tükrében egyszerűen megvilágosodnak olyan dolgok, amikre addig önmagunktól nem jöttünk rá. Éppen ezért kedvenc jelképem a világítótorony, amely megmutatja: a legsötétebb helyzetekből is van kiút, s minden ember lehet világítótorony egy másik ember viharában. Ahogy Müller Péter mondta, "Segíteni azt jelenti, hogy csak továbbadok valamit, amit kaptam. Megtanultam felfelé nézni, s azt adom tovább.

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair